Skip to main content
BlogIvo

Liefde een enig medicijn!

By 05/09/2019september 13th, 2019No Comments

LIEFDE EEN ENIG MEDICIJN!


De vakantie zit er op.
Hoe is het inmiddels met jou? met jullie?
Ik ben benieuwd. Een mailtje? Heb je even tijd? Ik antwoord. Beloofd.

Hoe het mij inmiddels vergaat?
Ik zelf word meegesleept in de stromende wateren van mijn wortelende, wonderbaarlijke levensloop.
Hoe komt dat? Alleszins spelen mijn retreats en dagelijkse meditaties daar een wezenlijke rol in.
Daarbij ontstaan ervaringen van zijn, gewoon zijn hier en nu. Bevrijdend. Het ervaren van mijn eigen lichamelijke realiteit gaat makkelijker. “W.O.R.T.E.L.S.®“.

Mijn identificatie met allerlei gedachten en (Zelf)beelden over vroeger, anders, beter later, elders.. zogenaamde “verkrampingen”. Ik krijg er langzaamaan meer inzicht. Ik aanvaard ook makkelijker dat één en ander is – zoals het is. Zowel mijn beperkte ervaringen (=ego) als de volle werkelijkheid.
En ook dat is perfect in evenwicht met de krachtenvelden die ons hier en nu beheersen.

Ik nodig jou, jullie, iedereen uit, die er aan toe is om zichzelf en zijn leven meer in vraag te stellen, om te onderzoeken hoe momenten van her-in-nering, ver-in-nerlijking, in te bouwen in het gekke gestresseerd leven waarin wij verzeild zijn geraakt.
Meditatie, terug naar je medium, je midden. Terug naar je hart,
Je innerlijke warmhartigheid en oneindige stilte.
Bevrijd van onrust en zorgerlijk denken over verleden en toekomst, des te meer ik mezelf en het lege veld in het hier en nu ervaar als een liefdevol, kolkend energieveld, waarbij blijkbaar onze goede vorm en konditie opgebouwd wordt.
Verstand in dienst van het hart.
Blijkbaar hebben wijzelf ook wat in onze pap te brokken.
Inmiddels is meditatie vanuit W.O.R.T.E.L.S.@ een vast onderdeel van mijn leven geworden.
Ik ervaar dat als zo belangrijk, dat ik deze bevrijdende beweging niet kan ontzeggen aan de deelnemers van onze cursussen.
En dat ik bereid ben hen zelfs wekelijks op te volgen via Skype coaching om deze wezenlijke realisatie te ondersteunen en te integreren. Tot het vanzelf werkt.
“Op weg naar de energetische mens” wordt vervolgd. En ook de wonderbaarlijke reis en bevalling van mijn 2de boek.