Open zondag

Inspiratieavond

instituut-orshof-terras-buiten

Maandelijks op zondag, bij Orsmolen van 14:45 – 17:00 uur.
Introductie van methodiek, kennismaking met het team van Instituut Orshof en de rustgevende locatie Orsmolen.
Bekijk workshop

Elke maandag op Orsmolen, maandelijks op dinsdag in IJburg en op woensdag in Werkhoven, inspiratieavond W.O.R.T.E.L.S.® en familieopstellingen. Bekijk de verschillende inspiratieavonden door op onderstaande button te klikken.
Bekijk workshop

Familieopstellingen

 

In deze workshop worden uw onbewuste bindingen, verstoorde verhoudingen en verstrikkingen binnen uw familiesysteem zichtbaar gemaakt.
Bekijk workshop

 Inspiratiedag

IMG_0138
Ivo Van Orshoven laat jou in deze dynamische inspiratiedag kennismaken met het geheim van zijn persoonlijke veerkracht! Hij geeft je tools en handvatten hoe je je eigen innerlijke kracht als vanzelf kan integreren in je dagelijks leven. Een dag om nooit meer te vergeten!

Bekijk workshop

 

“Ervaring zesdaagse cursus “de reis van je leven”: regelmatig strijd tussen mijn verstand en mijn gevoel. Eenvoudige dingen hebben grote gevolgen voor mijn gevoel, warmte en aandacht van anderen doet me goed.
Onbevangenheid van Zander heeft me goed gedaan. Goeie sfeer, mooie omgeving, goede verzorging, veilig kader.”

Wil

“Inspirerend, motiverend, en een leraar voor velen die op zoek zijn naar zichzelf en hun levenspad. Dit alles met een tomeloze energie en enthousiasme waardoor het een feest en zeer leerzaam was om met Ivo samen te werken. Ik gun het iedereen, eens in zijn leven, een basiscursus te volgen bij het centrum van Ivo.”

Lily