Over Instituut Orshof

Op ons opleidingsinstituut brengen wij mensen weer in contact met hun oorspronkelijkheid.

Wij leren mensen bewust om te gaan met de realiteit in het hier en nu.
En zich te ontwikkelen vanuit hun eigen natuurlijke vitaliteit. Zodat iedereen zijn of haar eigen unieke leven vanuit het hart ten volle kan leven.

Wij geven praktische en ervaringsgerichte workshops, cursussen en consulten. Door onze aanpak krijgen mensen heldere inzichten en kunnen nieuwe gewoonten ontstaan die leiden tot diepgaande persoonlijke verandering en groei.

Bekijk het aanbod.


 

De methodiek

Door de Orshof methodiek vinden mensen hun natuurlijke rol in de familie, het gezin en op het werk. Spanningen worden losgelaten waardoor langdurige fysieke en psychische klachten kunnen verdwijnen. In onze aanpak berust alles op de eigen ervaring en op leren voelen. In de praktische oefenprogramma’s richten we ons consequent op gezondheid in plaats van op klachten. Met integrale aandacht voor lichaam, geest en ziel.

Onze methodiek gebaseerd op acronym W.O.R.T.E.L.S.® helpt om ingesleten gedragspatronen te doorbreken. We leren het contact met het lichaam, het gevoel en de emoties aan te gaan en steeds te verdiepen. Zo wordt de innerlijk weg vrijgemaakt voor natuurlijke levenslust en bezieling. Zodat men weer kan leven als de energetische mens die iedereen van oorsprong is.
Lees meer

Onze locatie

De Orsmolen bevindt zich op de Voerenstraat 52, 3790 Moelingen in België