Skip to main content

Frank

frank testimonial instituut orshof

Vijftien jaar geleden was Frank van der Spek (44) net gescheiden en hij was gestopt met zijn werk als manager. Daarmee waren twee van de drie pijlers in zijn leven onderuit gehaald: zijn privéleven en zijn werk. Alleen zijn gezondheid was in orde.

Lees meer over Frank

Carmen

testimonials instituut orshof

Misschien was er wel geen betere vrouw denkbaar dan Carmen Ploumen. Zo dacht ze tenminste over zichzelf. Ze warm lief, hartelijk, en heel zorgzaam en attent. Haar man hoefde maar et z’n vingers te knippen, of hij werd op zijn wenken bediend.

Lees meer over Carmen

Wouter

wouter testimonial instituut orshof

Na een ernstig auto-ongeluk kreeg ondernemer Wouter Willemsen (43) steeds heviger pijnen. Bij Instituut Orshof zag hij dat onder die fysieke pijn veel emotioneel leed verscholen lag waarvan hij zich tot dan amper bewust was.

Lees meer over Wouter

Herman

herman instituut orshof testimonial

Het leven van uroloog Herman van Oort (51) zat in een impasse toen hij in de winter van 85/86 voor het eerst op Instituut Orshof kwam. Hij was gestopt met zijn studie geneeskunde en met een vriendin was hij bezig geweest met…

Lees meer over Herman

Simon

simon instituut orshof belgie testimonial

Iets stond hun relatie in de weg en zijn vrouw wilde daar aan werken. Een kennis had de basiscursus gevolgd bij Instituut Orshof, en hij was daar heel tevreden over. Daarom besloten Simon van Heek en zijn Madeleine die ook te gaan doen. Samen gingen ze..

Lees meer over Simon

Karel

karel instituut orshof

Of je het wilt of niet: je bent als je ouders. Je bent 50% je vader en 50% je moeder. Dat is je hardware. Je software ontstaat vooral in je eerste vier levensjaren. Dan installeert zich het voorbeeld van je ouders en hun interacties op de harde schijf van je leven.

Lees meer over Karel

Gerard

gerard testimonial instituut orshof

Apotheker Gerard  (49) had een wens die veel mannen bekend zal voorkomen: hij wilde meer seks. Meer seks dan waar zijn vrouw behoefte aan had. Dat brak hem op. En het zette zijn relatie onder druk….

Lees meer over Gerard

Helena

Helena instituut orshof

Helena (45) was directeur van een familiebedrijf.
“Na mijn scheiding in 2004 ben ik naar Zwitserland verhuisd. Ik wilde daar een volgende fase beginnen en er mijn verdere leven blijven. Door omstandigheden is dat niet gelukt.

Lees meer over Helena