Skip to main content

Inspiratieavond in Ham

inspiratieavond instituut orshof


Tijdens deze wekelijkse inspiratie-avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker.
In de daaropvolgende workshop(s) evalueren we de voorbije periode. We laten ons verrassen door ieders ervaringen, én we zoeken samen naar adequate oplossingen.
Deze inspiratieavond helpt jou op weg in jouw “Reis van je Leven”.
Met deze natuurlijke aanpak ondersteunen we jou tot je op je levensweg
I.   je lekker in je vel voelt, gezond en wel.
II.  liefdevol leeft met je partner, gezin en familie
III. creatief en spelenderwijs kan werken
IV. je echt aan-wezig bent in het hier en nu

Contactoefeningen

We starten met eenvoudige contactoefeningen. Door het contact met je lichaam beter te voelen en te ervaren, ontdek je dat spanning en stress makkelijk kan overgaan in ontspanning en rust. Hoe meer je als deelnemer daarvan geniet, des te sneller je gezondheid zich herstelt, zonder enige inspanning. Dit is zo natuurlijk dat het vanzelf gaat (W.O.R.T.E.L.S.®). We staan met beide voeten op de grond. Onze aanpak is gericht op de innerlijke natuur van de mens en de volle werkelijkheid in het hier en nu.
De moeilijkheden die we eventueel tegenkomen, kunnen we samen, in alle veiligheid, doorzien en zodoende een passend antwoord geven in het hier en nu.

..

W.O.R.T.E.L.S.®

Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S. thema belicht. 
Warmte, contact en intimiteit
. Ontspanning, mindfulness, meditatie.
. Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid.
. Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn
. Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit.
. Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf.
. Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu.

Familieopstellingen

We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen.

Meditatie

We eindigen de workshop steeds met meditatie. De thuisblijvers sluiten aan via de zoom online meditatie.

Voor wie

Die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen.
Die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken.

Die worstelt met problemen, klachten en tegenslag.

Die ondersteuning wenst in zijn groeiproces.


Kosten

Een kaart van 10 avonden: 375 euro

éénmalige deelname: 45 euro

extra: 45 euro bij persoonlijke opstelling


Wil je vooraf aan de inspiratieavond een persoonlijk gesprek? Dat kan! We geven wekelijks een workshop met uitzondering van enkele data, hou dus steeds het agenda en nieuwsbrief in de gaten.

Meer informatie

Bekijk agenda

Date

Title

“Ervaring zesdaagse cursus “de reis van je leven”: regelmatig strijd tussen mijn verstand en mijn gevoel. Eenvoudige dingen hebben grote gevolgen voor mijn gevoel, warmte en aandacht van anderen doet me goed. Onbevangenheid van Zander heeft me goed gedaan. Goeie sfeer, mooie omgeving, goede verzorging, veilig kader.”

Wil

“Inspirerend, motiverend, en een leraar voor velen die op zoek zijn naar zichzelf en hun levenspad. Dit alles met een tomeloze energie en enthousiasme waardoor het een feest en zeer leerzaam was om met Ivo samen te werken. Ik gun het iedereen, eens in zijn leven, een basiscursus te volgen bij het centrum van Ivo.”

Lily