Skip to main content

Chris Bolsens

KWETSBAARHEID

Mijn uitdaging ligt in het samen kijken naar deze kwetsbaarheid. Steeds op zoek naar de weg van de minste weerstand, kan de innerlijke kracht van de cliënt zijn werk doen.
Met diep vertrouwen dat het leven zich aandient, op een wijze dat de persoon zelf het kan ‘nemen’.
Als coach kijk ik samen met jou vanuit welke hoek we het thema kunnen belichten, zodat het herstel vanzelf gaat.
Ieder van ons heeft zijn eigen barst, eigen kwetsuur met een unieke weg tot heling.
“There is a crack in everything, that’s how the lights get in”. L. Cohen

Volwassenen en kinderen kunnen bij mij terecht voor individuele coaching en counseling: 
– persoonlijke problematiek (psyche, emotie, mind)
– relatie en gezinsproblemen
– trauma, rouw en verliesproblemen
– taal-leerstoornissen, communicatiestoornissen
– hypersensitiviteit en problemen met omgevingsgeluiden
– emotionele blokkades


De loopbaan van Chris Bolsens startte in het onderwijs. Zij volgde de pedagogische opleiding basisonderwijs en stond 17 jaar voor de klas.
Sinds 2000 is Chris Bolsens revitalisatiebegeleider op Instituut Orshof, waar ze vooral 1-1 coaching doet, waar ze gebruik maakt van volgende kennis:
creatieve therapie, NLP-caoching, familieopstellingen,  journeyherapeut, Integratief verlies en rouwcounseling. Daarnaast heeft Chris een eigen praktijk Ear&Mind als Audio-psycholo-fonoloog, waar ze vooral kinderen en volwassenen begeleidt met luister-gehoor-& breinstoornissen.
http://www.earenmind.be


Zij volgde de post hbo-opleiding creatief therapeut en coach NLP. Haar opleiding tot begeleider familieopstellingen genoot zij bij Indra Torsten Preiss en Micky Masset. Chris is ook geaccrediteerd Journey Practioner bij Brandon Bays. Zij deed tal van workshops zoals Gestalttherapie, clowning en yoga. Systemisch werk bij M. Francke, J. Schmidt, dr. A. Mahr, Hunter Beaumont, Matthias Von Varga en Stefan Hausner.
Begin 2016 heeft ze de Audio-Psycho-Fonologische opleiding vlg Prof.Tomatis succesvol beëindigd. Eind 2019 heeft ze een 2-jarige opleiding rouw-en verliescounselor beëindigd. 
Daarnaast vindt ze haar inspiratie voor ontwikkeling in de meditatieretreats ‘Pointing out way of Tibetan meditation’, van Daniël Brown.
Als echtgenote en zakelijke partner van Ivo Van Orshoven werkt zij aan het verder uitbouwen van Instituut Orshof.


Andere begeleiders en gastdocenten
Alle begeleiders, therapeuten en gastdocenten die meedraaien in onze cursussen zijn opgeleid op het instituut en vertrouwd met de methodiek Oorspronkelijke Revitalisatie en W.O.R.T.E.L.S.®

chris instituut orshof revitalisatiebegeleider