Skip to main content
BlogIvo

Een inspirerend 2017 gewenst!

By 22/12/2016september 13th, 2019No Comments

Een echt geWELdig NIEUW JAAR


gewenst van Ivo, Chris, ook Zander en zijn hondje Flex, niet te vergeten, en …en …van ons allemaal.

Onze nieuwjaarswens voor jullie: een bijzondere GPS, een ziels-GPS.


Ik ben al een tijdje aan het vasten. Voel me een heel stuk fitter en helderder. Fijn, fijn, en nog eens fijn, vind ik dat.Waarom gaat deze versoberingskuur ineens zo gemakkelijk, zonder moeten, zonder inspanning, noch verplichting die ik de komende dagen zou moeten volhouden en uitvoeren?
Het is spontaan ontstaan sinds ik mijn VISIE helder heb geformuleerd. Ik zat te worstelen met de vraag:
“WIE BEN IK eigenlijk?
“Voor WIE  STA  IK?
Dat is geen gemakkelijke vraag, helemaal niet, en daarenboven nogal moeilijk te formuleren.
Al zoekend kwam ik tot: “Ik, Ivo, sta voor mezelf, voor mijn WARE ZELF.  En ik ga voor alles wat daar bij hoort.” Meer dan ooit besef ik dat ik, dat wij, veel meer zijn dan een of ander loslopend afgesplitst individu.
Mijn lichaam is individueel, uniek, maar ik en gij, wij, maken met ons bewustzijn deel uit van het familie-systeem, van een stamboom, van de hele mensheid.
Al die WIJ’S samen, heel het levende inbegrepen, vormen de UNIVERSELE WIJSheid, en zo is er maar één.
Deze verééniging veréénvoudigt mijn leven, en dat manifesteert zich meer en meer tijdens mijn dagelijkse MEDITATIE-oefeningen.
En zodoende is mijn intentie duidelijk. Mijn ware zelf, en niets anders, daar geef ik mij aan over. Simpelweg.
Anderzijds elke onechtheid, elke verkramping probeer ik te zien, te accepteren, en er gepast mee om te gaan, zonder me ermee te identificeren.
Deze helderheid in mijn innerlijke sturingssysteem opgenomen, de GPS van mijn ziel!
De bezieling van het leven zelf.. En zoals elke GPS stuurt deze mij vanzelf bij, heel geduldig, steeds weer, welke gekke omwegen ik ook zou maken.


En zodoende wens ik, wij, jullie allemaal de nodige helderheid, met een unieke ziels-GPS.

En als het je niet zo goed lukt, weet dan dat wij ter beschikking staan, én blijven staan, dag na dag, ook voor je familie, vrienden en eventuele collega’s. Want ook voor hen alle volwaardigheid en gelukzaligheid toegewenst.
Van ganser harte
Ivo,