Skip to main content
Ivo

Door het vuur…

By 23/12/2016september 13th, 2019No Comments

Vorige zaterdag met de VUURLOOP: wij zijn door ’t vuur gegaan.
Voor onszelf, voor onze gezinnen, voor alle Orsmolen-gangers, en voor iedereen,
ook in ’t bijzonder de VZW “TE GEK”, stichting die opkomt voor depressie en Burn-out, onder de vlag van “de WARMST WEEK “van Radio-Brussel.
Dank voor alle support en steun!  En ook wij staan een deel van ieders cursusgeld af, want WIE GEEFT, DIE KRIJGT,  de innerlijke beweging van te geven, verandert onmiddellijk het innerlijk functioneren onmiddellijk  je wordt warmer, meer open, … je krijgt nog meer WORTELS.
Een groter geschenk is er niet, want hoe meer je leeft vanuit je W.O.R.T.E.L.S.®,
des te meer ben je aan-WEZIG, en dan volgt al wat bij je past, en wat je nodig hebt om door te groeien naar je volle wezen.

Door het vuur lopen…. intense cursus, in ’t HIER en NU staan voor wie je werkelijk bent, voor je WARE IK.
DUS : Ik ben niet de angst, ik ben niet de onzekerheid, niet de frustratie die zich om de haverklap manifesteert, en niet al dat moeten, willen presteren en resultaten afdwingen, en al dat oordelen en rechtertje spelen daar nog eens bovenop… Nee, dat is t niet wie ik ben. Ik trap niet meer in die val.  Als ik me daarmee identificeer, dan hang ik. Dan komen al mijn krachten, intelligentie inbegrepen, in dienst staan van de “verkrampingen” die door mij heen hun spelletjes spelen, met mij en met mijn omgeving.
Terwijl het niet meer dan  overlevingsstrategieën zijn, dank zij die “verkrampingen” is ’t ons gelukt om te overleven. Zodoende leven we nog. Jipieeee!
Oplossing:
Wij leren daar voor buigen, accepteren en eren, en dankbaar zijn, dat alles is zoals het is, in ’t hier en nu, perfect in evenwicht met de krachtenvelden die ieder van ons beheersen.
En we staan voor wie we dan wel zijn.

Nog eens proficiat aan alle moedige vuurlopers! Dank zij jullie is er wat meer passie in de wereld!


Even meeproeven? a7baca67-f146-4c40-ae82-c272e57ba9d5

Filmpjes
Vuurloop 2017       vuurloop17    vuur17