Skip to main content
Aanbod

Cursussen

By 05/07/2013september 13th, 2019No Comments

Het cursusprogramma van Instituut Orshof bestaat uit de volgende onderdelen:

Zesdaagse reis van je leven!

Een transformerende zesdaagse basiscursus, waar we je onderdompelen in de basiswaarden en vaardigheden van de Orshof Methodiek. Je ontdekt elke dag meer jezelf, je verstrikkingen én vooral je kwaliteiten. Een ware oppoetsbeurt van oude pijnen, lasten worden losgelaten, waardoor ruimte staat voor vernieuwing, én opnieuw interesse in je eigen levensweg!

Leven vanuit je WORTELS

Wie drie dagen de Orshof Methodiek wil ervaren is welkom voor een workshop leven vanuit je wortels!
Naast het verder uitzuiveren van stoorzenders, je kwaliteiten krachtiger maken, leren we jou hoe je dag in, dag uit kan genieten van deze (her)nieuwde inzichten.
Wie na de transformerende zesdaagse, de orshof methodiek wenst te integreren, krijgt een volledig programma “leven vanuit je Wortels! Elke maand belichten we één wortelthema, én geven we je tools om deze in je dagelijks functioneren te integreren. ( 7 workshops!)

Opleiding voor begeleiders & managers

Voor iedereen die als leidinggevende of eigen werk te maken heeft met het aansturen of ondersteunen van anderen, hebben we onze jaaropleiding ‘(bege)leidingsschap volgens de Orshof Methodiek.
Een diepgaande ondersteuning en hulp bij het als vanzelf leiding geven aan jezelf en de ander

Familieopstellingen

Een samenspel van de systemische opstellingen en de orshofmethodiek brengt je opnieuw in harmonie met jezelf. Er wordt gewerkt naar aanleiding van de persoonlijke vragen en behoeften die bij jou als deelnemer leeft.

Workshops

Dit zijn driedaagse workshops waar je kan kennismaken met de Orshof Methodiek. We organiseren verschillende workshops rond persoonlijke, relationele en maatschappelijke thema’s, oa:
workshop voor vrouwen, voor verliefden, rouw en verlies, vuurloop
Wil je meer weten over onze workshops, kijk hieronder

Gastdocenten

We zijn er ons van bewust dat de Orshof Methodiek slechts één weg is naar het ontdekken van je ware zelf. Het team wil ook op regelmatige gastdocenten op de Orsmolen verwelkomen. Experts die een vernieuwde energie geeft aan onszelf en aan het cursushuis. Waardoor we ook veel meer vanuit onze oorspronkelijke stijl weer mensen kunnen verwelkomen in onze eigen cursussen.

Bereikte resultaten

Dankzij consulten, cursussen en coaching leerden duizenden mensen bij Instituut Orshof zelf de volle verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven. Zij hervonden een energetische levensstijl en verdiepten het contact met hun oorspronkelijke natuur, hun ware ik.