Skip to main content
Aanbod

Consulten

By 05/07/2013september 13th, 2019No Comments

Je kunt ons ontmoeten tijdens ons Open Huis en tijdens lezingen op de Orsmolen of in het land. Natuurlijk kun je ook bellen of mailen. Daarna besluit je of je eens op gesprek wilt komen. Wij luisteren graag naar wat je bezighoudt. En we willen je begeleiden bij het oplossen van problemen thuis, met familie, op het werk of met je sociale omgeving.

Zou je meer van je leven willen maken? Of verandering brengen in een situatie waarover je ontevreden bent? Bij Instituut Orshof geven we je steun en helderheid in de zoektocht naar antwoorden op je vragen. Zodat je vindt wat bij je past, zonder tijd te verliezen aan wat niet bij je hoort.

Het zijn steeds jouw vragen en keuzes die bepalen hoe intensief Instituut Orshof je begeleidt. Na je scheiding of na het overlijden van je moeder sta je nu eenmaal anders in het leven dan bij chronische pijn waarvan je de oorzaak niet kent. Je kunt je naar keuze door Ivo of Chris Van Orshoven laten begeleiden.

INTEGRAAL CONSULT

Het integraal consult is een uitgebreid en diepgaand onderzoek. Een intensieve kennismaking met Instituut Orshof en vooral ook met jezelf. Het is de opmaat naar een mogelijk vervolgtraject dat kan bestaan uit meer consulten of een cursus die is gericht op persoonlijke groei. Lees meer

VERVOLGCONSULT & COACHING

In vervolgconsulten kun je uitgebreid en steeds diepgaander met ons bespreken waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt. En daar therapeutisch en helend mee aan de slag gaan. Je kan enkel een coachingstraject volgen, als je liever één op één werkt, én het is een geweldige ondersteuning bij de cursusprogramma’s die we aanbiedeen. Omdat we cursus en coaching een sleutel tot snelle groei vinden, hebben we ook gunstige tarieven, zie onderaan deze pagina.

HELENDE REIS

Een helende reis is een bijzondere wijze van consult, waar je begeleid wordt om blokkades, belastende overtuigingen los te laten. Je dient je voor dit consult niet voor te bereiden, enkel tijd maken voor jezelf, ook na het consult, omdat het een intensief effect heeft, waar het goed is om even van na te genieten.
Bij aanvang kijken we samen welk thema voor jou aan de oppervlakte leeft, daarna wordt je begeleid in een innerlijk proces van verwerken van emoties, helen van oude pijnen, loslaten van blokkades. Een heel bevrijdend proces.

NIEUW! SKYPECONSULT

Het skypeconsult is de nieuwste mogelijkheid voor wie door de afstand niet persoonlijk op consult kan komen. Lees meer

AFSPRAAK MAKEN & TARIEVEN

Op de Orsmolen in Moelingen vinden elke dag consulten plaats. Ook organiseert Instituut Orshof consultdagen in het land. Zie onze deelagenda hieronder voor nadere informatie of het maken van een afspraak.
KOSTEN (gereduceerde prijzen! geldig vanaf 1 oktober 2012)
Particulier :
integraal consult: 100 euro (ex btw)
coaching, vervolgconsulten: 75 euro / uur (ex btw)
Helende reis: 125 euro (ex btw)

WIE INSGESCHREVEN IS IN PROGRAMMA’S INSTITUUT ORSHOF KRIJGT 20% KORTING:
‘leven vanuit je wortels’ – 7 cursussen
LOR-opleiding – jaarprogramma
Tot 6 maanden na je laatstgevolgde basiscursus
(enkel voor particulieren, niet combineerbaar met andere kortingen)

Wie inschrijft voor EEN COACHINGSTRAJECT van 7 coachings (binnen max. 5 maanden),
geniet van 10% korting; betaling vooraf aan het traject.

Business:
integraal gesprek: 150 euro (ex btw)
coaching, vervolgconsulten: 100 euro (ex btw)
Helende Reis: 175 euro (ex btw)