Skip to main content

De reis van je leven

reis van je leven instituut orshof

Na de coronatijd nodigen we jou, nieuwe cursist en  jou, reeds ervaren reiziger uit op deze unieke  intensieve en transformerende vijfdaagse cursus. Voor deze cursus doet hij graag beroep op een team die zelf reeds vele levensreizen hebben beleefd.
Ieder vanuit hun eigen expertise geven ze jou de kans op een innerlijke reis op een hartverwarmende pad.
Ivo vormt samen met Jens en Patricia het ervaren ‘reis van je leven’ team. 

 

Het doel is om ingesleten gedragspatronen te doorzien, blokkades en belastende overtuigingen los te laten.
We leren het contact met onszelf, met het eigen gevoel van ons lichaam, onze emoties aan te gaan en steeds te verdiepen.
Zo wordt de innerlijk weg vrijgemaakt voor natuurlijke levenslust en bezieling.
Zodat we weer kunnen leven als de energetische mens die we van oorsprong zijn. In harmonie met onszelf en de omgeving.

Transformatie

Deelname aan deze cursus is een onvergetelijke reis naar meer gezondheid, innerlijke bezieling en harmonie met jezelf en je omgeving.In “de reis van je leven” ga je als deelnemer ervaringsgewijs op zoek naar je diepere zelf tijdens een uitgebreide reeks oefeningen die berusten op W.O.R.T.E.L.S ®.

Ervaren

In deze cursus werkt iedereen individueel én binnen groepsverband aan de eigen ontwikkeling. Het mee-ervaren en mee-beleven van groeibehoeften en ervaringen van medecursisten ondersteunt het eigen groeiproces. Niet voor niets wordt deze cursus ook wel ‘de reis van je leven’ genoemd. De cursus bij uitstek die op korte termijn, grote veranderingen brengt.

..

Je beleeft ondermeer emoties, weerstanden en blokkades. Je leert die herkennen en begripvol onderzoeken. Maar vooral ook leer je je gezondheid en welzijn ten volle te beleven, je ontwikkeling te bevorderen en dit in je dagelijks leven te integreren. Zo kom je stap voor stap tot een energetische levensstijl. In relatie met anderen word je soms meer dan gewoon geraakt.


Wat kan je verwachten?

Tijdens deze cursus werk je individueel, op maat, binnen groepsverband. Het mede-ervaren en beleven van de klachten en groeibehoeften van de ander, werkt ondersteunend voor de eigen ontwikkeling. Je kunt als deelnemer je eigenheid beter leren voelen middels oorspronkelijk gewaarzijn. We maken gebruik van spel en dans, massage, contact- en gewaardwordingsoefeningen, emotioneel lichaamswerk, besprekingen en dagboek, meditatie , yoga, grensverkennende oefeningen in de vrije natuur… dit alles is gericht op ervaren en beleven van je eigen oorspronkelijke natuur, in het hier-en-nu. Vier weken na je “reis” volgt er een evaluatie tijdens een afsluitgesprek. Verdieping en integratie is onder andere mogelijk middels: coaching, cursussen ‘leven vanuit je wortels’.


Wat brengt het jou?

Na deze onvergetelijke vijfdaagse ga je naar huis met een koffer vol nieuwe en vernieuwde mogelijkheden en energie.
Je hebt geleerd:


* je kansen te benutten om jezelf te zijn en de volle verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en ontwikkeling.

* je bouwt mee aan een samenleving als veilige omgeving, met de volle ruimte voor wat er leeft in jezelf en in de ander.
* de vele wisselende omstandigheden in het werk te ervaren als uitdaging om steeds weer jezelf te mogen zijn.


locatie

Deze unieke cursus gaat door op Koningsteen in Kapelle op den Bos. https://www.koningsteen.be/

Kosten

950 euro
(cursus, cursusmaterialen, docentschap) Vroegboekkorting 850 euro tot 15 oktober 2021
excl verblijf rechtstreeks te boeken bij Koningsteen Bedrijf: 
950 euro + 21% BTWMeer informatie


Bekijk agenda

No Events

“Ervaring zesdaagse cursus “de reis van je leven”: regelmatig strijd tussen mijn verstand en mijn gevoel. Eenvoudige dingen hebben grote gevolgen voor mijn gevoel, warmte en aandacht van anderen doet me goed. Onbevangenheid van Zander heeft me goed gedaan. Goeie sfeer, mooie omgeving, goede verzorging, veilig kader.”

Wil

“Inspirerend, motiverend, en een leraar voor velen die op zoek zijn naar zichzelf en hun levenspad. Dit alles met een tomeloze energie en enthousiasme waardoor het een feest en zeer leerzaam was om met Ivo samen te werken. Ik gun het iedereen, eens in zijn leven, een basiscursus te volgen bij het centrum van Ivo.”

Lily

Wij leren onze klanten in het centrum van hun eigen leven te staan. Dit doen wij door het geven van heldere inzichten en praktische, ervaringsgerichte oefeningen tijdens workshops, cursussen en consulten.

Neem contact op