Skip to main content
BlogIvo

Voor je passie en Te gek!? door het vuur

By 29/11/2016september 13th, 2019No Comments

Voor je passie door het vuur!
En voor de ander, voor “de warmste week” van het jaar!We zijn al enkele weken bezig met de voorbereiding van het open weekend bio-energetische counselor (een afscheid, een start, een nieuw, een…)
Deze nieuwe mijlpaal willen we starten met een vuurloop, wij, docenten samen met onze LOR-cursisten… Uit het verleden herinneren we dat zo’n vuurloop steeds een bijzondere evenement is, intens, sereen, een verdieping van onszelf, bevestigd door een vuurloop,  veruiterlijkt in het vuur!

haardvuurOp hetzelfde moment loopt in Vlaanderen de warmste week, een week waar we uitgenodigd worden om aandacht te hebben voor de ander.
Ieder die door het vuur gaat, kan dit pas als men diep verbonden is met zijn hart, vanuit het hart… Onze liefde, onze passie, onze dankbaarheid, én ook onze zorg, onze angsten, ons verdriet, onze pijn… maken ons hart Uniek.
Het was dan ook onmiddellijk “JA”, als Chris voorstelde om de vuurloop te verbinden aan een goed doel! We kregen het plots warm en voelde de passie als stromen…
We kiezen voor het doel “Te GEK?!” die instaat voor psychische problemen meer bespreekbaar te maken in Vlaanderen. Het sluit mooi aan, aan onze filosofie.
We zijn alvast enthousiast, en we hopen van jullie hetzelfde:
Doe mee aan deze unieke dag, en zoek sponsors voor jouw vuurloop!
2 keer scoren:  1ste een bijdrage voor het goede doel EN
ze geven jou een ruggesteun voor jouw vuurloop!

Download  ONDERAAN  JE VOUCHERS
OF STORT 5€ OF 10€ OF 20€ OP REKENINGNUMMER
INSTITUUT ORSHOF CVBA   BE11335017353548
MET VERMELDING: VAN JE NAAM & ‘TE GEK?!’

HET VOLLEDIGE BEDRAG WORDT DOORGESTORT VOOR VZW ‘TE GEK?!’ 

Te Gek!? is een initiatief – met Selah Sue als meter en Guy Swinnen als peter – dat psychische problemen bespreekbaarder wil maken in Vlaanderen.
Ondanks het feit dat heel veel mensen te maken krijgen met psychische problemen en ondanks het feit dat we er allen mee te maken kunnen krijgen, bestaat er nog een zeer groot taboe en worden mensen die ermee te maken krijgen nog steeds gestigmatiseerd.
Laat ons trachten erover te praten, ernaar te luisteren, tijd te maken voor mekaar en indien nodig hulp te zoeken – zonder ons te schamen of schuldig te voelen.

Psychische problemen: Praat erover. Luister ernaar. Doorbreek het taboe.

vouchers-vuurloop