Skip to main content
BlogIvo

Nieuwjaarsbrief 2018

By 21/12/2017september 13th, 2019No Comments

Nieuwjaarsbrief


2017 was voor mij, voor ons, een echt GROEI-jaar.
Te beginnen met de kleinste:
Zander heeft voor TOP gekozen en heeft zijn eerste jaar in het middelbaar-Latijn-Tennis zeer goed ingezet: bij de spits van zijn klas én logeert tijdens de schooldagen op internaat,  om samen met zijn vrienden waardig te scoren in zijn sport. Helemaal on track.

Chris heeft Ear&Mind de Tomatis-luistertherapie in onze praktijk waardig ingepoot. Tot grote verwondering van de cliënten die blokkades zien verdwijnen en intelligentie tot ontwikkeling zien verschijnen.Ook ik mag dit regelmatig ervaren. Verwonderlijk. Prof.Tomatis heeft in zijn eentje uitzonderlijk zo’n hoog-wetenschappelijk opzoekingswerk gepresteerd, dat hij eigenlijk een Nobelprijs verdient. Daarnaast studeert Chris nog verder psychotherapie – eerste jaar rouw en verlies afgewerkt – (een beklijvend en confronterend thema) wat zichzelf en ons allen, ook de cliënten van Instituut Orshof inbegrepen, ten goede komt.


Instituut Orshof heeft verder de overgang van LOR naar  Bio-Energetisch-Counselor verder uitgebouwd en verder geprofessionaliseerd. Met opstart van coachingstrajecten en de integratie van de W.O.R.T.E.L.S.®-test kunnen onze cliënten  “leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.®“ makkelijker in hun leven daadwerkelijk te integreren. (gratis in te vullen via onze website).
Instituut gaat buiten de grenzen van het Orsmolen-erf, verschillende samenwerkingsverbanden krijgen vorm.
Samen met Coach&co & Human Synergetics hebben we een mastersopleiding “systemisch coachen” ontwikkeld, rond  impact van de opsteller op zijn werk.
Een thema dat me nauw aan het hart ligt.

2017 heeft mij, Ivo inzicht gegeven in de verschillende loyaliteiten die verlammend op me inwerkte. Daar “boven-staan”en vanuit het willen doorgaan, heb ik stap voor stap losgelaten, dankzij vele “buig- en hartoefeningen”. Ten volle leven vanuit HIER en NU bevalt mij steeds beter, én gek genoeg kom ik dan steeds makkelijker in voeling met de volle realiteit van het overal en altijd.
Makkelijk, niet altijd… het durven voelen van pijn en weerstand in zijn puurheid is rouw en donker. Het doorleven geeft stilte en liefde.


2018. 

Mijmerend in het hier en nu, laat ik met plezier onze verdere groeimogelijkheden de revue passeren: in eerste plaats ten volle accepteren wat is, en wat komt. Ik zie nog meer vrede, vrijheid en liefde in het hier en nu. Ook nog meer opruiming en ordening, schrijven en publiceren, een cursushuis met veel enthousiaste tevreden cliënten vernieuwing, inspiratie, intuïtie en uitdaging blijven ons trekken.

Verder allemaal een ZALIGE KERST en een GELUKKIG NIEUWJAAR toegewenst,
met uiteraard ook de nodige uitdagingen,
om steeds wakkerder te mogen ZIJN, te mogen leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.®
Graag ontvangen wij uw nieuwsbrief met uw eigen visie en mijmeringen over jouw leven.

We blijven benieuwd en verwonderd naar jullie verhaal!


Nieuw-jaars-dag 7 januari 2018 

Rest me enkel om jullie allen van harte uit te nodigen op onze nieuw-jaars-dag 7 januari 18, waar we graag met jullie het nieuwe jaar inzetten…
Dikke nieuwjaarsknuffel en tot in 2018
ook namens Chris en Zander
Ivo