Instituut Orshof is er voor mensen die inspiratie zoeken voor hun persoonlijke ontwikkeling. Die hun grenzen willen onderzoeken, verleggen en de algehele vitaliteit willen verbeteren. Voor iedereen die dichter bij zijn of haar ware natuur wil staan en meer vanuit het hart wil leven.

 

mijn-fysieke-klachten-zitten-me-in-de-weg-instituut-orshof-voor-wie

“Mijn fysieke klachten zitten me in de weg”

Veel klanten vertellen over langdurige fysieke klachten waar ondanks vele inspanningen geen oplossing voor lijkt te zijn. Stress, vermoeidheid, hoofdpijn, nek- en rugklachten komen veel voor. Onze aanpak richt zich consequent op gezond functioneren en niet op de klachten. Wij helpen klanten weer in goede conditie en draagkracht te ontwikkelen.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

 

 

 

“Mijn gevoelsleven zit me dwars”

Piekeren, depressieve gedachten, slapeloosheid, stress, burn-out. Het zijn slechts enkele van de veelvoorkomende psychische klachten die mensen ervaren.
Onze praktische oefenprogramma’s zijn laagdrempelig en gevarieerd. Alle onderdelen dragen bij aan gericht zelfonderzoek om ingesleten gedragspatronen los te laten. We maken innerlijk de weg vrij voor onze natuurlijke levenslust, gezondheid en bezieling. Zodat deelnemers kunnen leven als de energetische mens die iedereen van oorsprong is.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

mijn-gevoelsleven-zit-me-dwars-instituut-orshof-voor-wie

 

Onze Methodiek
De methodiek helpt om ingesleten gedragspatronen te doorbreken. We leren het contact met het lichaam, het gevoel en de emoties aan te gaan en steeds te verdiepen. De innerlijk weg wordt zo vrijgemaakt voor natuurlijke levenslust en bezieling.

Bekijk onze methodiek

 

ik-wordt-ondergewaardeerd-instituut-orshof-voor-wie

“Ik word in mijn werk ondergewaardeerd”

Op het werk ervaren mensen regelmatig stress. Hoge werkdruk, onduidelijkheid in de samenwerking of een ontoegankelijke manager zijn zaken die vaak langskomen. De Orshof Methodiek leert klanten succesvol zich te ontwikkelen in een complexe omgeving.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

 

 

 

 

“Ik heb in het verleden heel veel meegemaakt, teveel!”

Ingrijpende jeugdervaringen, echtscheiding, verlies van een dierbare, ongeneeslijke ziekte. Gebeurtenissen die stuk voor stuk een zware impact op onze natuurlijke levenslust kunnen hebben. Onze methodiek leert om bewust om te gaan met de realiteit in het hier en nu. Om zonder oordeel patronen uit het verleden los te laten. Gericht op vitaliteit met integrale aandacht voor lichaam, geest en ziel.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

ik-heb-teveel-meegemaakt-instituut-orshof-woor-wie

 

ik-wil-een-prettige-omgang-met-mijn-familie-instituut-orshof-voor-wie-?

“Ik wil een prettige en gezonde omgang met mijn familie”

Wij helpen oude patronen en conflicten doorzien en deze een plek te geven. Zodat in de familie volle ruimte voor de natuurlijke hartelijkheid en verbinding vrijkomt.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

 

 

 

 

“Ik wil meer levenslust en zelfvertrouwen”

De eerste realiteit die wij jou als deelnemer leren voelen, is die van je lichaam en van je ware zelf. Vanuit je eigen behoefte ontstaat natuurlijke levenslust en zin in je leven. Daarbij leren we je ego, wie je denkt te zijn, los te laten.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

ik-wil-meer-levenslust-instituut-orshof-voor-wie-?

 
 

ik-wil-beter-luisteren-naar-mezelf-instituut-orshof-voor-wie-?

“Ik wil beter naar mezelf leren luisteren”

In de hectiek van alledag is het voor velen lastig om stil te durven staan bij de vraag: ‘Wat wil ik? Wat is goed voor mij? Waar heb ik zin in?’ Onze methodiek leert om op een meer ontspannen manier én alle ballen van het dagelijks bestaan in de lucht te houden én te meer trouw te zijn aan de eigen behoeften. Het resultaat is een betere algehele conditie, meer ontspanning en zelfvertrouwen.

Bekijk hier het aanbod van Instituut Orshof.

 
 
 

Neem contact op
Wij leren onze klanten in het centrum van hun eigen leven te staan. Dit doen wij door het geven van heldere inzichten en praktische, ervaringsgerichte oefeningen tijdens workshops, cursussen en consulten.

Neem contact op

 

“Wat een fascinerend weekend! Ondanks mijn griep heel veel opgestoken. Praktische handvatten om mee verder te gaan. ”

Chan

“Door jullie volle aandacht in de ruimste zin: is na de basiscursus duidelijk geworden dat het vanaf nu mijn eigen volle aandacht zal zijn die me dichter naar mezelf zal brengen:
De uitdaging is nu zelf te ontdekken wie ik werkelijk ben!”

Anneke