Skip to main content

Ivo begeleidt jong-volwassenen en volwassenen in individuele coachingstrajecten gebaseerd op de methodiek W.O.R.T.E.L.S.®

Deze ervaringsgerichte methodiek gericht op zelfrealisatie en autonomie is onmiddellijk toepasbaar in het dagelijks functioneren, zowel thuis als op het werk.

Tijdens het eerste consult worden ook uw resultaten van de WORTELS-test besproken. 

Succesvol bij:

  • burn-out (-in)
  • depressie
  • stressklachten
  • zware vermoeidheid
  • vermoeidheidssyndroom
  • existentiële levensvragen
  • (chronische) psycho-somatische klachten
  • relatie – en gezinsproblemen
Ivo van Orshoven Orsmolen Instituut Orshof grondlegger

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van systemisch werk, familieopstellingen, mindfullness. Om de integratie van de gezondheidsgericht levensstijl ‘wortels’ te ondersteunen, maakt Ivo vaak gebruik van skypeconsulten. Deze coachings kunnen ook gecombineerd worden met de ervaringsgerichte cursussen.

Ivo maakt onderscheid tussen volgende coachings:
meer info en aanvraag via info@instituutorshof.be

Integraal consult

Ivo kijkt samen met jou hoe jouw vraag impact heeft op je persoonlijk welzijn, je relatie en eventueel hoe dit vertaald op de werkvloer.
Aan de hand van je WORTELS-test bepaal je hoe je het makkelijkst en meest succesvol de eerste stappen kan maken in je ontwikkelingsproces.


duur: 1u – 1u30
kosten: 135 euro

 

Coaching

Na het eerste WORTELS-gesprek kan je er voor kiezen om je coaching verder te zetten in individuele gesprekken. Tijdens deze gesprekken wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken. (familieopstellingen – mindfullness – contextuele therapie – WORTELS)


kosten: 135 euro / uur

 

Relatie

Een specifiek relatiegesprek waar het relatiethema samen met jullie bekeken wordt vanuit de verschillend oogpunten en relatiedynamieken. Ook hier worden dmv WORTELS-test de kwaliteiten en de valkuilen van jullie persoonlijke relatie bekeken.

kosten: 135 euro /uur

 

Coaching online

Na integraal consult of ter ondersteuning van cursus, een wekelijkse opvolging via skype of telefoon tbv de integratie van gezondheidsgerichte benadering. We bekijken we samen uw zelfstandige integratie van de oefeningen. 

duur: 30 minuten
kosten: 375 euro voor 10 sessies van  30-minuten