Inhoud

Leven vanuit je wortels instituut orshof

Leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.®

Thematische cursus op basis van het concept W.O.R.T.E.L.S.®
Warmte, Ontspanning, Ruimte, Trilling, Emoties, Levenskracht, Stroming.
Elke maand wordt één wortelthema belicht en in detail uitgediept. Er worden praktische tools gegeven om W.O.R.T.E.L.S.® direct in het dagelijks functioneren te kunnen integreren. In totaal omvat de hele serie zeven cursussen van drie dagen. Instappen kan iedere maand. In te schrijven per cursus of voor de hele serie van 7 cursussen.

De cursus

“Leven vanuit je wortels” is een min of meer vaste groep van maximaal 15 deelnemers. Je kunt elke maand instromen. Door de individuele opvolging door middel van tussentijdse coachingsgesprekken zal je dit programma ervaren als een cursus op maat. De residentiële cursussen worden maandelijks georganiseerd, én starten donderdagavond 20u en eindigen zaterdag 16:30u. Je kunt je inschrijven voor één bepaalde cursus of voor de volledige reeks.

..

Verblijf

Kamer en ontbijt Orsmolen volgens boeking.


Kosten

Particulier: 399 euro:driedaagse cursus inclusief tussentijdse breaks en maaltijden,
Drie thematische cursussen: 1050 euro
Voor alle zeven thematische cursussen: 2.569 euro (extra afsluitgesprek en syllabus)
Bedrijf: tarieven+21% btw


Meer informatie


Bekijk agenda

augustus

No Events

september

No Events

oktober

No Events

november

No Events

december

No Events

januari

No Events

februari

No Events

“Ervaring zesdaagse cursus “de reis van je leven”: regelmatig strijd tussen mijn verstand en mijn gevoel. Eenvoudige dingen hebben grote gevolgen voor mijn gevoel, warmte en aandacht van anderen doet me goed. Onbevangenheid van Zander heeft me goed gedaan. Goeie sfeer, mooie omgeving, goede verzorging, veilig kader.”

Wil

“Inspirerend, motiverend, en een leraar voor velen die op zoek zijn naar zichzelf en hun levenspad. Dit alles met een tomeloze energie en enthousiasme waardoor het een feest en zeer leerzaam was om met Ivo samen te werken. Ik gun het iedereen, eens in zijn leven, een basiscursus te volgen bij het centrum van Ivo.”

Lily