Frank

Vijftien jaar geleden was Frank van der Spek (44) net gescheiden en hij was gestopt met zijn werk als manager. Daarmee waren twee van de drie pijlers in zijn leven onderuit gehaald: zijn privéleven en zijn werk. Alleen zijn gezondheid was in orde.

Carmen

testimonial instituut orshof

 

Misschien was er wel geen betere vrouw denkbaar dan Carmen Ploumen. Zo dacht ze tenminste over zichzelf. Ze warm lief, hartelijk, en heel zorgzaam en attent. Haar man hoefde maar et z’n vingers te knippen, of hij werd op zijn wenken bediend.

Lees meer over Carmen

Wouter

testimonial instituut orshof wouter

 

Na een ernstig auto-ongeluk kreeg ondernemer Wouter Willemsen (43) steeds heviger pijnen. Bij Instituut Orshof zag hij dat onder die fysieke pijn veel emotioneel leed verscholen lag waarvan hij zich tot dan amper bewust was.

 

 

Neem contact op
Wij leren onze klanten in het centrum van hun eigen leven te staan. Dit doen wij door het geven van heldere inzichten en praktische, ervaringsgerichte oefeningen tijdens workshops, cursussen en consulten.

Neem contact op

 

 

 

Simon

testimonials instituut orshof methode

Iets stond hun relatie in de weg en zijn vrouw wilde daar aan werken. Een kennis had de basiscursus gevolgd bij Instituut Orshof, en hij was daar heel tevreden over. Daarom besloten Simon van Heek en zijn Madeleine die ook te gaan doen. Samen gingen ze..

Karel

Of je het wilt of niet: je bent als je ouders. Je bent 50% je vader en 50% je moeder. Dat is je hardware. Je software ontstaat vooral in je eerste vier levensjaren. Dan installeert zich het voorbeeld van je ouders en hun interacties op de harde schijf van je leven. Lees meer over Karel in juli  

 Herman

Het leven van uroloog Herman van Oort (51) zat in een impasse toen hij in de winter van 85/86 voor het eerst op Instituut Orshof kwam. Hij was gestopt met zijn studie geneeskunde en met een vriendin was hij bezig geweest met… Lees meer over Herman in augustus.