Het verhaal van Jaap (46)

 

“Toen mijn vrouw en ik uit elkaar gingen, ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn positie te versterken. Ik wilde zelfverzekerder worden. En ook opener naar anderen toe.

Psychotherapie werkte niet meer. Een collega vertelde mij over de methode van Instituut Orshof. Eerst heb ik een paar één op één consulten met Ivo gedaan waarin ik vertelde wat mijn persoonlijke doelen waren. Ivo gaf me in die gesprekken al meteen duidelijke inzichten waardoor ik de dingen beter kon begrijpen.

instituut-orshof

 

instituut-orshof-tuin-groen

Ik vind het heel fijn dat Ivo veel levenservaring heeft. En dat het geen methode uit een boekje is, maar gewoon uit de dagelijkse praktijk. Tijdens een driedaagse cursus in België heb ik geleerd om meer vanuit mezelf te leven. Zonder me steeds af te vragen wat anderen daarvan denken.

Ik hoor veel positieve reacties. De relatie met mijn kinderen is veel warmer geworden. Ik kan nu ook over emoties praten met ze. Mensen zeggen dat ik echt veranderd ben. En ik zit veel lekkerder in m’n vel.”

Lees hier meer ervaringen.

 
 
 
 

Meer weten over onze consults?

In anderhalf uur maken we een start met een uitgebreid en diepgaand onderzoek. Het is veelal de opstap naar een vervolgtraject dat kan bestaan uit meer consulten, losse workshops of een van onze cursussen. Na een eerste fysiek kennismakingsconsult zijn vervolgconsulten via skype mogelijk.

Lees meer over consults

 

Meer verhalen?

portret-mirjam-voor-wie-instituut-orshof

Het verhaal van Mirjam:

Na het verlies van mijn moeder wist ik het even niet meer. Het leek of niks meer lukte. Ik voelde me onzeker en verdrietig. Via een vriendin hoorde ik over Instituut Orshof.

Lees meer

marleen-portret-instituut-orshof

Lees het verhaal van Marleen:

Ik had altijd maar hoofdpijn. En de artsen konden geen fysieke oorzaak vinden. Yvo heeft me geleerd ‘uit mijn kop te gaan’. Een wereld ging er voor me open tijdens de basiscursus.

Lees meer