0 All Booked All Booked All Booked 4080 Yoga + Shiatsu weekend https://instituutorshof.be/evenementen/yoga-shiatsu-weekend/?event_date=2018-12-07&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2018-12-07

Yoga + Shiatsu weekend


  • Orsmolen, natuurlijk ontspannend
Meld je aan 7 december 2018 15:00 7 december 2018 17:00 Europe/Amsterdam Yoga + Shiatsu weekend

In dit weekend nemen Lies, docente bij Yoga Pili, en Katrien, shiatsu beoefenaar, je mee naar de Voerstreek. Ze kozen voor een verblijf in een authentieke vierkantshoeve, midden in een natuurgebied, waar je even los kan koppelen van de drukte. In kleine groep is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen. Programma We werken vanuit de leer van de 5 elementen en de meridianen die daarbij horen. Tijdens het weekend doen we sessies yoga, shiatsu en mengvormen met de focus op de elementen metaal (long/dikke darm) en water (nier/blaas), specifiek voor de overgang van herfst naar winter. We doen oefeningen alleen en per twee. De gebruikte technieken zijn krachtig in hun eenvoud en ook toegankelijk voor mensen zonder ervaring. Tijd voor jezelf Tussen en na de sessies is er voldoende tijd om lucht te scheppen, de omgeving te verkennen, even in je schelp te kruipen, te keuvelen aan het houtvuur. Of waag een (ochtend)duik in de rivier die langs de hoeve stroomt! Kosten en praktische informatie Prijs voor een gedeelde 2 persoonskamer mét eigen badkamer:  410€ Inbegrepen in de prijs: – volledig dagprogramma aan yoga en shiatsu workshops – begeleiding van 2 gespecialiseerde docenten – 2 overnachtingen – 2x rijkelijk ontbijtbuffet – 2x vegetarisch lunchbuffet – 2x vegetarisch 2-gangendiner – tussendoortjes, thee & koffie – een welkomst- en afscheidsdrankje – beddengoed en handdoeken – onbeperkte toegang tot de uitgebreide bibliotheek vol boeken rond lichaamswerk – fiches met de oefeningen voor thuis achteraf Boeken: Je registratie is pas compleet bij overschrijving van het volledige bedrag op rekeningnummer BE85 8939 8448 5906 (Lies Mahy), met vermelding van ‘je naam & Yoga + Shiatsu weekend’. Terugbetaling is enkel mogelijk bij annulatie tot één maand voor aanvang en aan 50%. Of je kan ook zelf iemand zoeken die je plaats in kan nemen.

Voerenstraat 52, 3790 Voeren, België

In dit weekend nemen Lies, docente bij Yoga Pili, en Katrien, shiatsu beoefenaar, je mee naar de Voerstreek.
Ze kozen voor een verblijf in een authentieke vierkantshoeve, midden in een natuurgebied, waar je even los kan koppelen van de drukte. In kleine groep is er voldoende ruimte en aandacht voor iedereen.

Programma


We werken vanuit de leer van de 5 elementen en de meridianen die daarbij horen. Tijdens het weekend doen we sessies yoga, shiatsu en mengvormen met de focus op de elementen metaal (long/dikke darm) en water (nier/blaas), specifiek voor de overgang van herfst naar winter. We doen oefeningen alleen en per twee. De gebruikte technieken zijn krachtig in hun eenvoud en ook toegankelijk voor mensen zonder ervaring.

Tijd voor jezelf

Tussen en na de sessies is er voldoende tijd om lucht te scheppen, de omgeving te verkennen, even in je schelp te kruipen, te keuvelen aan het houtvuur.
Of waag een (ochtend)duik in de rivier die langs de hoeve stroomt!

Kosten en praktische informatie

Prijs voor een gedeelde 2 persoonskamer mét eigen badkamer:  410€
Inbegrepen in de prijs:
– volledig dagprogramma aan yoga en shiatsu workshops
– begeleiding van 2 gespecialiseerde docenten
– 2 overnachtingen
– 2x rijkelijk ontbijtbuffet
– 2x vegetarisch lunchbuffet
– 2x vegetarisch 2-gangendiner
– tussendoortjes, thee & koffie
– een welkomst- en afscheidsdrankje
– beddengoed en handdoeken
– onbeperkte toegang tot de uitgebreide bibliotheek vol boeken rond lichaamswerk
– fiches met de oefeningen voor thuis achteraf

Boeken:
Je registratie is pas compleet bij overschrijving van het volledige bedrag op rekeningnummer BE85 8939 8448 5906 (Lies Mahy), met vermelding van ‘je naam & Yoga + Shiatsu weekend’. Terugbetaling is enkel mogelijk bij annulatie tot één maand voor aanvang en aan 50%. Of je kan ook zelf iemand zoeken die je plaats in kan nemen.