0 All Booked All Booked All Booked 2091 Burgh-Haamstede https://instituutorshof.be/evenementen/w-o-r-t-e-l-s-ijburg-2/?event_date=6755-04-01&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 6755-04-01

Burgh-Haamstede


  • Life Elements
Meld je aan 1 april 6755 19:00 1 april 6755 22:15 Europe/Amsterdam Burgh-Haamstede

W.O.R.T.E.L.S.® Inspiratieavond bij Liefe Elements De inspiratieavonden van Ivo Van Orshoven zijn steeds weer een dynamisch en ook een bevrijdend gebeuren. Al gaat het hier ook om moeilijke, persoonlijke  en psycho-sociale thema’s. W.O.R.T.E.L.S.® Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S.® thema belicht.  . Warmte, contact en intimiteit . Ontspanning, mindfulness, meditatie. . Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid. . Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn . Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit. . Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf. . Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu. Familieopstellingen We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen. Tijdens deze leerrijke avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker. In de daaropvolgende workshop(s) evalueren we de voorbije periode. We laten ons verrassen door ieders ervaringen, én we zoeken samen naar adequate oplossingen. Voor Wie – die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen. – die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken. – die worstelt met problemen, klachten en tegenslag. – die ondersteuning wenst in zijn Kosten Eerste kennismaking: 25 euro Kortingskaart van 7 avonden: 195 euro Eénmalige deelname: 37,50 euro Wil je vooraf aan de workshop een persoonlijk gesprek, dit kan, graag even afspraak maken bij consulten Deze workshop is in samenwerking met mevr Lenneke Straijer info@lifeElements.nl 

De Roterij 15, 4328 BB Burgh-Haamstede, NL

W.O.R.T.E.L.S.® Inspiratieavond bij Liefe Elements


De inspiratieavonden van Ivo Van Orshoven zijn steeds weer een dynamisch en ook een bevrijdend gebeuren. Al gaat het hier ook om moeilijke, persoonlijke  en psycho-sociale thema’s.

W.O.R.T.E.L.S.®

Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S.® thema belicht. 

. Warmte, contact en intimiteit
. Ontspanning, mindfulness, meditatie.
. Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid.
. Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn
. Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit.
. Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf.
. Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu.

Familieopstellingen

We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen.

Tijdens deze leerrijke avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker.
In de daaropvolgende workshop(s) evalueren we de voorbije periode. We laten ons verrassen door ieders ervaringen, én we zoeken samen naar adequate oplossingen.

Voor Wie

– die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen.
– die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken.
– die worstelt met problemen, klachten en tegenslag.
– die ondersteuning wenst in zijn

Kosten

Eerste kennismaking: 25 euro
Kortingskaart van 7 avonden: 195 euro
Eénmalige deelname: 37,50 euro

Wil je vooraf aan de workshop een persoonlijk gesprek, dit kan, graag even afspraak maken bij consulten

Deze workshop is in samenwerking met mevr Lenneke Straijer
info@lifeElements.nl 

Programma

19:00 - 19:15 Ontvangst
19:15 - 19:45 Inbreng deelnemers
19:45 - 20:30 Oefeningen en inzichten vanuit W.O.R.T.E.L.S.
20:30 - 21:30 Familieopstellingen
21:30 - 22:00 Extra gewenste ondersteuning