0 All Booked All Booked All Booked 1249 Orsmolen https://instituutorshof.be/evenementen/leven-vanuit-je-wortels-avondworkshop/?event_date=2019-02-11&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-02-11

Orsmolen


  • Orsmolen, natuurlijk ontspannend
Meld je aan 11 februari 2019 19:00 11 februari 2019 22:15 Europe/Amsterdam Orsmolen

De inspiratieavonden van Ivo Van Orshoven zijn steeds weer een dynamisch en ook een bevrijdend gebeuren. Al gaat het hier ook om moeilijke, persoonlijke  en psycho-sociale thema’s. Contactoefeningen  We starten met eenvoudige contactoefeningen. Door het contact met je lichaam beter te voelen en te ervaren, ontdek je dat spanning en stress makkelijk kan overgaan in ontspanning en rust. Hoe meer je als deelnemer daarvan geniet, des te sneller je gezondheid zich herstelt, zonder enige inspanning. Dit is zo natuurlijk dat het vanzelf gaat (Orshof Methodiek). We staan met beide voeten op de grond. Onze aanpak is gericht op de innerlijke natuur van de mens en de volle werkelijkheid in het hier en nu. De moeilijkheden die we eventueel tegenkomen, kunnen we samen, in alle veiligheid,  doorzien en zodoende een passend antwoord geven in het hier en nu. Familieopstellingen We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen. Tijdens deze leerrijke avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker. In de daaropvolgende workshop(s) evalueren we de voorbije periode. We laten ons verrassen door ieders ervaringen, én we zoeken samen naar adequate oplossingen. Deze inspiratieavond helpt jou op weg naar jouw “Reis van je Leven”. Met deze natuurlijke aanpak ondersteunen we jou tot je op je levensweg         I.   je lekker in je vel voelt, gezond en wel. II.  liefdevol leeft met je partner, gezin en familie III. creatief en spelenderwijs kan werken IV. je echt aan-wezig bent in het hier en nu W.O.R.T.E.L.S. Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S. thema belicht.  . Warmte, contact en intimiteit . Ontspanning, mindfulness, meditatie. . Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid. . Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn . Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit. . Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf. . Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu. – Voor Wie – die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen. – die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken. – die worstelt met problemen, klachten en tegenslag. – die ondersteuning wenst in zijn Kosten Eerste kennismaking: 25 euro Een kaart van 4 avonden: 120 euro Een kaart van 8 avonden: 200 euro éénmalige deelname: 35 euro extra: 45 euro bij persoonlijke opstelling Wil je vooraf aan de inspiratieavond een persoonlijk gesprek, dit kan, graag even afspraak maken bij consults  

Voerenstraat, 3790 Voeren, België

De inspiratieavonden van Ivo Van Orshoven zijn steeds weer een dynamisch en ook een bevrijdend gebeuren. Al gaat het hier ook om moeilijke, persoonlijke  en psycho-sociale thema’s.

Contactoefeningen 

We starten met eenvoudige contactoefeningen. Door het contact met je lichaam beter te voelen en te ervaren, ontdek je dat spanning en stress makkelijk kan overgaan in ontspanning en rust. Hoe meer je als deelnemer daarvan geniet, des te sneller je gezondheid zich herstelt, zonder enige inspanning. Dit is zo natuurlijk dat het vanzelf gaat (Orshof Methodiek). We staan met beide voeten op de grond. Onze aanpak is gericht op de innerlijke natuur van de mens en de volle werkelijkheid in het hier en nu.
De moeilijkheden die we eventueel tegenkomen, kunnen we samen, in alle veiligheid,  doorzien en zodoende een passend antwoord geven in het hier en nu.

Familieopstellingen

We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen.

Tijdens deze leerrijke avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker.
In de daaropvolgende workshop(s) evalueren we de voorbije periode. We laten ons verrassen door ieders ervaringen, én we zoeken samen naar adequate oplossingen.

Deze inspiratieavond helpt jou op weg naar jouw “Reis van je Leven”.

Met deze natuurlijke aanpak ondersteunen we jou tot je op je levensweg
        I.   je lekker in je vel voelt, gezond en wel.
II.  liefdevol leeft met je partner, gezin en familie
III. creatief en spelenderwijs kan werken
IV. je echt aan-wezig bent in het hier en nu

W.O.R.T.E.L.S.

Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S. thema belicht. 

. Warmte, contact en intimiteit
. Ontspanning, mindfulness, meditatie.
. Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid.
. Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn
. Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit.
. Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf.
. Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu. –

Voor Wie

– die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen.
– die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken.
– die worstelt met problemen, klachten en tegenslag.
– die ondersteuning wenst in zijn

Kosten

Eerste kennismaking: 25 euro
Een kaart van 4 avonden: 120 euro
Een kaart van 8 avonden: 200 euro
éénmalige deelname: 35 euro
extra: 45 euro bij persoonlijke opstelling

Wil je vooraf aan de inspiratieavond een persoonlijk gesprek, dit kan, graag even afspraak maken bij consults