0 Chris Van Orshoven All Booked All Booked All Booked 4342 Eutonie olv Renild Van den plas https://instituutorshof.be/evenementen/eutonie-met-renild-van-den-plas/?event_date=2019-05-29&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-05-29

Eutonie olv Renild Van den plas


  • Orsmolen, natuurlijk ontspannend
Meld je aan 29 mei 2019 20:00 29 mei 2019 13:30 Europe/Amsterdam Eutonie olv Renild Van den plas

Eutonie is lichaamswerk Eutonie is een zachte, ervaringsgerichte, down-to-earth methode waarbij ieders eigenheid, tempo en intentie gerespecteerd worden. Dit lichaamswerk helpt je om onnodige spierspanning, opgehoopte moeheid en pijn gemakkelijker en deugddoend los te laten. Het is een methode om jouw lichaamsbewustzijn te verfijnen. Deze cursus is laagdrempelig en ervaringsgericht. Het waarnemen van het eigen lichaam, met je huid als tastorgaan en in relatie met de grond, leert jou veel over jouw spanningstoestand. Je ontdekt en leert op een eenvoudige, ‘tastbare’ en doeltreffende manier spanning afvoeren. Het skelet wordt verkend als innerlijke, concrete steun. Je lichaamsbewustzijn verfijnt en dit brengt uiteraard ook je zelfbewustzijn in beweging. Voor sommige mensen voelt deze ‘ontdekkingstocht’ als een openbaring. De interactie met je omgeving verdiept en verfijnt zich vanzelfsprekend mee. In deze beginnerscursus wordt er veel aandacht gegeven aan toepassingen in het dagelijks leven. Basale inzichten en verworven kennis over het functioneren van je lichaam, leiden tot moeitelozer handelen, bewegen, zitten staan en lopen. Deze cursus onder leiding van Reinild kan ook tastbaar effect hebben op andere vormen van lichaamswerk of op andere therapieën.   Leden van ‘De Voorzorg’ (socialistische mutualiteit – België)  ontvangen een attest, goed voor 50€ terugbetaling.  

Voerenstraat 52, 3790 Moelingen België

Eutonie is lichaamswerk


Eutonie is een zachte, ervaringsgerichte, down-to-earth methode waarbij ieders eigenheid, tempo en intentie gerespecteerd worden. Dit lichaamswerk helpt je om onnodige spierspanning, opgehoopte moeheid en pijn gemakkelijker en deugddoend los te laten.

Het is een methode om jouw lichaamsbewustzijn te verfijnen.

Deze cursus is laagdrempelig en ervaringsgericht.
Het waarnemen van het eigen lichaam, met je huid als tastorgaan en in relatie met de grond, leert jou veel over jouw spanningstoestand.
Je ontdekt en leert op een eenvoudige, ‘tastbare’ en doeltreffende manier spanning afvoeren. Het skelet wordt verkend als innerlijke, concrete steun.
Je lichaamsbewustzijn verfijnt en dit brengt uiteraard ook je zelfbewustzijn in beweging. Voor sommige mensen voelt deze ‘ontdekkingstocht’ als een openbaring. De interactie met je omgeving verdiept en verfijnt zich vanzelfsprekend mee.
In deze beginnerscursus wordt er veel aandacht gegeven aan toepassingen in het dagelijks leven. Basale inzichten en verworven kennis over het functioneren van je lichaam, leiden tot moeitelozer handelen, bewegen, zitten staan en lopen.

Deze cursus onder leiding van Reinild kan ook tastbaar effect
hebben op andere vormen van lichaamswerk of op andere therapieën.

 

Leden van ‘De Voorzorg’ (socialistische mutualiteit – België)  ontvangen een attest, goed voor 50€ terugbetaling.