0 All Booked All Booked All Booked 2082 LVW Emoties https://instituutorshof.be/evenementen/emoties-motor-van-gezond-zijn/?event_date=2019-04-12&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-04-12

LVW Emoties


  • Orsmolen, natuurlijk ontspannend
Meld je aan 12 april 2019 20:00 12 april 2019 16:30 Europe/Amsterdam LVW Emoties

Emotie, motor van gezond-zijn Je laten raken Je laten raken, je innerlijke bewogenheid en emoties beleven en daar uiting aan geven zijn essentieel voor een gezond leven. Daar waar je emoties als verdriet en boosheid verdringt, ontstaat een pijnlijke innerlijke strijd, die leidt tot vervreemding van jezelf met angst, spanning en alle mogelijke klachten. Emotie, motor van gezond-zijn Tijdens deze driedaagse gaan we aan de slag met onze emotie en de vele weerstanden die voor, achter, onder of boven de emotie zetten. En… Vaak is deze weerstand ook een emotie. Door de verschillende experimenten ontdek je het verschil tussen jouw mobiliteit (bewogenheid) en jouw emoties (beweging). We leren je hoe je emotioneel zefstandig kan worden en loskomen van de emotionele afhankelijkheid, die je steeds weer van links naar rechts laat slingeren. Met een lach en een traan ervaar je  de bevrijding van emotioneel lichaamswerk. Emoties laten stromen door je lichaam Op het eind van deze dagen kijk je vredelievend naar de vele emoties die door je lichaam gieren. Je hoeft je er niet meer door onderuit te laten halen maar door de verschillende handvatten gebruik je als vanzelf emoties als motor van gezond-zijn. Voor jou,  die lijdt onder wisselende emotionele stemmingen, die het gevoel heeft slachtoffer te zijn van je emoties als je juist deze emoties wil gebruiken als motor van je welzijn! als je wil bruisen in dit leven!!! Gelieve mee te brengen – sportkleding – buitenkleding – zwemkleding en gesloten zwemschoenen – badlaken of / en badjas – cursusmap of dagboek – zakdoeken KOSTEN particulier: 489 euro –  incl btw Cursus, materialen, maaltijden, kamer en ontbijt gedeelde kamer. zakelijk: 489 euro  – ex btw Cursus, materialen, maaltijden, kamer en ontbijt gedeelde kamer.

Voerenstraat 52, 3790 Voeren, België

Emotie, motor van gezond-zijn


Je laten raken

Je laten raken, je innerlijke bewogenheid en emoties beleven en daar uiting aan geven zijn essentieel voor een gezond leven. Daar waar je emoties als verdriet en boosheid verdringt, ontstaat een pijnlijke innerlijke strijd, die leidt tot vervreemding van jezelf met angst, spanning en alle mogelijke klachten.

Emotie, motor van gezond-zijn

Tijdens deze driedaagse gaan we aan de slag met onze emotie en de vele weerstanden die voor, achter, onder of boven de emotie zetten. En… Vaak is deze weerstand ook een emotie.

Door de verschillende experimenten ontdek je het verschil tussen jouw mobiliteit (bewogenheid) en jouw emoties (beweging).
We leren je hoe je emotioneel zefstandig kan worden en loskomen van de emotionele afhankelijkheid, die je steeds weer van links naar rechts laat slingeren.
Met een lach en een traan ervaar je  de bevrijding van emotioneel lichaamswerk.

Emoties laten stromen door je lichaam

Op het eind van deze dagen kijk je vredelievend naar de vele emoties die door je lichaam gieren.

Je hoeft je er niet meer door onderuit te laten halen maar door de verschillende handvatten gebruik je als vanzelf emoties als motor van gezond-zijn.

Voor jou,  die lijdt onder wisselende emotionele stemmingen,

  • die het gevoel heeft slachtoffer te zijn van je emoties
  • als je juist deze emoties wil gebruiken als motor van je welzijn!
  • als je wil bruisen in dit leven!!!

Gelieve mee te brengen

– sportkleding
– buitenkleding
– zwemkleding en gesloten zwemschoenen
– badlaken of / en badjas
– cursusmap of dagboek
– zakdoeken

KOSTEN

  • particulier: 489 euro –  incl btw
    Cursus, materialen, maaltijden, kamer en ontbijt gedeelde kamer.
  • zakelijk: 489 euro  – ex btw
    Cursus, materialen, maaltijden, kamer en ontbijt gedeelde kamer.

Programma

20:00 - 22:15 Dag1 Welkom aan onze emoties
07:00 - 22:15 Dag2 Emotie motor van gezondzijn
07:00 - 16:30 Dag3 Emoties dag in, dag uit