0 All Booked All Booked All Booked 2157 De reis van je leven! https://instituutorshof.be/evenementen/de-reis-van-je-leven-2/?event_date=2019-06-23&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-06-23

De reis van je leven!


  • Orsmolen, natuurlijk ontspannend
Meld je aan 23 juni 2019 20:00 23 juni 2019 15:30 Europe/Amsterdam De reis van je leven!

Zesdaagse transformatie “de reis van je leven”. Deelname aan deze cursus is een onvergetelijke reis naar meer gezondheid, innerlijke bezieling en harmonie met jezelf en je omgeving. In “de reis van je leven” ga je als deelnemer ervaringsgewijs op zoek naar je diepere zelf tijdens een uitgebreide reeks oefeningen die berusten op W.O.R.T.E.L.S ® (ontwikkeld door Ivo Van Orshoven) Je beleeft ondermeer emoties, weerstanden en blokkades. Je leert die herkennen en begripvol onderzoeken. Maar vooral ook leer je je gezondheid en welzijn ten volle te beleven, je ontwikkeling te bevorderen en dit in je dagelijks leven te integreren. Zo kom je stap voor stap tot een energetische levensstijl. In relatie met anderen word je soms meer dan gewoon geraakt. Wat kan je verwachten ?  Tijdens deze cursus werk je individueel, op maat, binnen groepsverband. Het mede-ervaren en beleven van de klachten en groeibehoeften van de ander, werkt ondersteunend voor de eigen ontwikkeling. Je kunt als deelnemer je eigenheid beter leren voelen middels oorspronkelijk gewaarzijn. We maken  gebruik van spel en dans, massage, contact- en gewaardwordingsoefeningen,  emotioneel lichaamswerk, besprekingen en dagboek, meditatie , yoga, grensverkennende oefeningen in de vrije natuur… dit alles is gericht op ervaren en beleven van je eigen oorspronkelijke natuur, in het hier-en-nu. Vier weken na je “reis” volgt er een evaluatie tijdens een afsluitgesprek. Verdieping en integratie is onder andere mogelijk middels: coaching, cursussen ‘leven vanuit je wortels’, Wat brengt het jou? Na deze onvergetelijke zesdaagse ga je naar huis met een koffer vol nieuwe en vernieuwde mogelijkheden en energie. Je hebt geleerd: * je kansen te benutten om jezelf te zijn en de volle verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en ontwikkeling. * je bouwt mee aan een samenleving als veilige omgeving, met de volle ruimte voor wat er leeft in jezelf en in de ander. * de vele wisselende omstandigheden in het werk te ervaren als uitdaging om steeds weer jezelf te mogen zijn. Wat breng je mee ? makkelijk zittende kleding voor binnenoefeningen buitenkleding – warme trui – regenkleding stevige schoenen zwempak + zwemschoenen (gesloten), badjas of badlakens kleding, die u na gebruik weggooit voor de bekentocht donkere badhanddoeken (badhanddoeken Orsmolen, zijn enkel te gebruiken op de kamers) zakdoeken toiletgerei pasfoto  

Voerenstraat 52, 3790 Voeren, België

Zesdaagse transformatie “de reis van je leven”.


Deelname aan deze cursus is een onvergetelijke reis naar meer gezondheid, innerlijke bezieling en harmonie met jezelf en je omgeving.

In “de reis van je leven” ga je als deelnemer ervaringsgewijs op zoek naar je diepere zelf tijdens een uitgebreide reeks oefeningen die berusten op W.O.R.T.E.L.S ® (ontwikkeld door Ivo Van Orshoven)

Je beleeft ondermeer emoties, weerstanden en blokkades. Je leert die herkennen en begripvol onderzoeken. Maar vooral ook leer je je gezondheid en welzijn ten volle te beleven, je ontwikkeling te bevorderen en dit in je dagelijks leven te integreren. Zo kom je stap voor stap tot een energetische levensstijl. In relatie met anderen word je soms meer dan gewoon geraakt.

Wat kan je verwachten ? 

Tijdens deze cursus werk je individueel, op maat, binnen groepsverband. Het mede-ervaren en beleven van de klachten en groeibehoeften van de ander, werkt ondersteunend voor de eigen ontwikkeling.

Je kunt als deelnemer je eigenheid beter leren voelen middels oorspronkelijk gewaarzijn. We maken  gebruik van spel en dans, massage, contact- en gewaardwordingsoefeningen,  emotioneel lichaamswerk, besprekingen en dagboek, meditatie , yoga, grensverkennende oefeningen in de vrije natuur… dit alles is gericht op ervaren en beleven van je eigen oorspronkelijke natuur, in het hier-en-nu.

Vier weken na je “reis” volgt er een evaluatie tijdens een afsluitgesprek.

Verdieping en integratie is onder andere mogelijk middels: coaching, cursussen ‘leven vanuit je wortels’,

Wat brengt het jou?

Na deze onvergetelijke zesdaagse ga je naar huis met een koffer vol nieuwe en vernieuwde mogelijkheden en energie. Je hebt geleerd:
* je kansen te benutten om jezelf te zijn en de volle verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en ontwikkeling.
* je bouwt mee aan een samenleving als veilige omgeving, met de volle ruimte voor wat er leeft in jezelf en in de ander.
* de vele wisselende omstandigheden in het werk te ervaren als uitdaging om steeds weer jezelf te mogen zijn.

Wat breng je mee ?

  • makkelijk zittende kleding voor binnenoefeningen
  • buitenkleding – warme trui – regenkleding
  • stevige schoenen
  • zwempak + zwemschoenen (gesloten), badjas of badlakens
  • kleding, die u na gebruik weggooit voor de bekentocht
  • donkere badhanddoeken (badhanddoeken Orsmolen, zijn enkel te gebruiken op de kamers)
  • zakdoeken
  • toiletgerei
  • pasfoto

 

Meld je aan

Programma

20:00 - 22:15 Dag1 Welkom & kennismaking
07:00 - 22:15 Dag2 - Dag5 ervaringsgewijs inzicht in W.O.R.T.E.L.S.®
07:00 - 15:30 Dag6 Cartoons & integratie thuis