1 All Booked 0 All Booked 0 All Booked 0 2865 Anders Vakantie Vieren https://instituutorshof.be/evenementen/anders-vakantie-vieren/?event_date=2019-07-21&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 2019-07-21

Anders Vakantie Vieren


  • Orsmolen, natuurlijk ontspannend
Meld je aan 21 juli 2019 20:00 21 juli 2019 15:30 Europe/Amsterdam Anders Vakantie Vieren

Samen leven en delen op Orsmolen Tijdens de vakantieperiode bieden we jou de kans buiten cursusverband kennis te maken met het bijzondere leven op Orsmolen en kennismaking, verdieping van de Orshof Methodiek. Samen met medebewoners, andere cursisten, toevallige passanten, gasten en het gezin van Orshoven leef je en werk je mee aan het geheel. De uitdaging is omgaan met datgene dat die dag op je pad komt! De ondersteuning & reflectie krijg je van het leven met de anderen. Hoe leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.® op Orsmolen? We starten de dag met een meditatie in groep. We wisselen eenvoudige werkzaamheden af met time-momenten. We sluiten samen de dag af met een gezamenlijke evaluatie en planning volgende dag. Time-outmomenten: – meditatie, massage, zwemmen, ontspanningsoefeningen, familieopstellingen, groepsgesprek. – individuele gesprekken enkel op aanvraag. Werkactiviteiten: * buitenactiviteiten: tuinonderhoud * binnenactiviteiten: klein onderhoud ruimtes, huiselijke taken Meebrengen bed- en badlinnen toiletgerief werkkleding (mag vuil worden) meditatiekleding, zwemkleding, regen/buitenkleding, aangepaste schoenen. Deelname De inschrijving is kosteloos. Je schrijft in voor minimum 2 overnachtingen, 3 volledige dagen aanwezig op Orsmolen. Met je inschrijving beslis je om deel te nemen aan het volledige programma. Bijzondere wensen ivm maaltijden en dranken naast maaltijden & koffiepauzes zijn betalend. Persoonlijke coaching is niet inbegrepen in het programma.

Voerenstraat 52, 3790 Voeren, België

Samen leven en delen op Orsmolen


Tijdens de vakantieperiode bieden we jou de kans buiten cursusverband kennis te maken met het bijzondere leven op Orsmolen en kennismaking, verdieping van de Orshof Methodiek.
Samen met medebewoners, andere cursisten, toevallige passanten, gasten en het gezin van Orshoven leef je en werk je mee aan het geheel. De uitdaging is omgaan met datgene dat die dag op je pad komt!
De ondersteuning & reflectie krijg je van het leven met de anderen.

Hoe leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.® op Orsmolen?


We starten de dag met een meditatie in groep. We wisselen eenvoudige werkzaamheden af met time-momenten. We sluiten samen de dag af met een gezamenlijke evaluatie en planning volgende dag.

Time-outmomenten:
– meditatie, massage, zwemmen, ontspanningsoefeningen, familieopstellingen, groepsgesprek.
– individuele gesprekken enkel op aanvraag.

Werkactiviteiten:
* buitenactiviteiten: tuinonderhoud
* binnenactiviteiten: klein onderhoud ruimtes, huiselijke taken

Meebrengen


  • bed- en badlinnen
  • toiletgerief
  • werkkleding (mag vuil worden) meditatiekleding, zwemkleding, regen/buitenkleding, aangepaste schoenen.

Deelname


De inschrijving is kosteloos.
Je schrijft in voor minimum 2 overnachtingen, 3 volledige dagen aanwezig op Orsmolen.
Met je inschrijving beslis je om deel te nemen aan het volledige programma.
Bijzondere wensen ivm maaltijden en dranken naast maaltijden & koffiepauzes zijn betalend.
Persoonlijke coaching is niet inbegrepen in het programma.

Programma

07:00 - 08:00 meditatie
08:30 - 09:30 Ontbijt
10:00 - 13:00 Activiteiten
13:00 - 14:30 Middagpauze
14:30 - 18:00 Activiteiten
18:00 - 19:00 Avondmaal
19:00 - 21:45 Avondsessie