De Orsmolen

Dit 2ha groot stukje grond met zijn molen, heeft al bij het eerste bezoek een diepe indruk op ons gemaakt. Het belang ervan werd ons stap voor stap duidelijker tijdens de ‘grote renovatie’. De Orsmolen was en is een uitnodiging om steeds weer met de omgeving in relatie te gaan, met respect voor ieders en ons zijn.
Dat is ook onze missie: een ‘eigen plek’ creëren in verbinding met de ander.
Deze ervaring willen we delen met eenieder die bij ons te gast is.
Elk seizoen bieden we bijzondere activiteiten, arrangementen aan in samenwerking met instituut Orshof en gastdocenten.

 

vebrlijf-instituut-orshof

 

instituut-orshof-cursus

Informatie

De Orsmolen geeft ruimte aan iedereen die even tijd wil maken voor zichzelf. Even weg uit de dagdagelijkse sleur, om in de natuur en stilte zijn eigen natuur en ontspanning terug te vinden.
Er is ook plaats voor groepen die projecten, workshops en evenementen wensen te organiseren, gericht op persoonlijke ontwikkeling, groeps-organisatieontwikkeling en socio-maatschappelijke betrokkenheid.

 
 
 

Hostellerie

Het unieke kader van de Orsmolen respecteert heden en verleden door het gebruik van natuurlijke kleuren, antieke meubelen, mooie schilderijen, in combinatie met praktische, hedendaagse materialen.

Vernissages, tentoonstellingen en muziekmatinees van de Orsmolen zijn een uitnodiging voor wie gericht is op het unieke van zichzelf en op het creëren van een eigen zijn.

Orsmolen biedt een open deur, een creatief welkom dat is terug te vinden in ‘eigen-wijze’ service, ontvangst en keuken. Teamleden van de Orsmolen creëren ieder op eigen wijze een deel van de molen. Inrichting, interieur en keuken staan steeds onder invloed van de creatieve geest van het Orsmolen team.

 


 

 

Meer weten over de Orsmolen?

Wilt u genieten van rust en stilte? Dan bent u welkom in ons hostellerie, onze b&b!

Ga naar Orsmolen.be