Zesdaagse cursus ‘De reis van je leven’

 

De reis van je leven

Een intensieve en transformerende zesdaagse cursus. Het doel is om ingesleten gedragspatronen te doorzien, blokkades en belastende overtuigingen los te laten. We leren het contact met onszelf, met het eigen gevoel van ons lichaam, onze emoties aan te gaan en steeds te verdiepen. Zo wordt de innerlijk weg vrijgemaakt voor natuurlijke levenslust en bezieling. Zodat we weer kunnen leven als de energetische mens die we van oorsprong zijn. In harmonie met onszelf en de omgeving.

 

Instituut-Orshof

 

instituut-orshof-cursus-ervaren

Ervaren

In deze cursus werkt iedereen individueel én binnen groepsverband aan de eigen ontwikkeling. Het mee-ervaren en mee-beleven van groeibehoeften en ervaringen van medecursisten ondersteunt het eigen groeiproces. Niet voor niets wordt deze cursus ook wel ‘de reis van je leven’ genoemd. De cursus bij uitstek die op korte termijn, grote veranderingen brengt.

 

Bekijk de ervaring van Jaap

Lees hier hoe Jaap zijn cursus heeft ervaren: “Ik wilde zelfverzekerder worden. En ook opener naar anderen toe. Ik wilde geen psychotherapie. Een collega vertelde mij over de methode van Ivo van Orshoven…”

Lees hier over de ervaring van Jaap

 

Kosten

Particulier: 1335 euro incl. BTW
(62 uren cursus, cursusmaterialen, maaltijden tijdens cursus, afsluitgesprek ten laatste 4 weken na afloop van de cursus)
Voor wie de cursus nog eens wil meemaken geven we 50% korting op cursusgedeelte
Bedrijf: 1.500 euro ex BTW (extra test LSI)
Voorafgaand aan deelname vindt een persoonlijk consult met Ivo van Orshoven plaats (is inbegrepen in de prijs)

Verblijf:
Overnachting en ontbijt Orsmolen: volgens boeking

 

instituut-orshof-cursus

 

 

Schrijf je in voor de cursus De reis van je leven

Wil je graag meer info over de cursussen Leven vanuit je W.O.R.T.E.L.S.? Meld je via het contactformulier en we nemen contact met je op.
Wil je inschrijven voor een  bepaalde cursus, kies in agenda (rechterkant pagina), je thema.

 

“De reis van je leven heeft me innerlijke rust en ruimte gegeven! Mezelf terug vertrouwen en herontdekken wat ik fijn vind om te doen en waar ik tijd voor wil maken!
Dankbaar zijn dat het leven je brengt wat je nodig hebt! Ik neem de cursus warm in mijn hart!”

Kelly

“Geef jezelf een reis van je leven en een vervolgtraject. Daar heb je je hele leven plezier van.”

Peter