Andere activiteiten

 

Introductie

We organiseren regelmatig naast ons regulier programma, vaak in samenwerking,
éénmalige workshops  en opleidingen.
In 2017 hebben we volgende activiteiten:

Masterclass systemisch coaching “Magic Mirror

Een passend antwoord op systemisch meesterschap. Magic Mirror is een unieke opleiding voor systemisch coaches (lees ook therapeuten, counselors, begeleiders, consultants en HR managers).
Organisatie in samenwerking met Coach&Co, Human Synergtics, Matthias Varga Von Kibed

Meer informatie & agenda  Agenda


 


Hoe leer ik mystiek denken?

docent prof. Peter Baekelmans
Doorheen deze workshop  zullen we verschillende aspecten van dit denken zoals eenheidsdenken, non-dualiteitsdenken en triniteitsdenken exploreren, zoals die in verschillende religies naar voren komen in hun weg naar het Heilige, het Al, of het Niets.
Deze open cursus is een onderdeel van de opleiding bio-energetisch counselor, waarvoor je afzonderlijk kan inschrijven.

Meer informatie & agenda Agenda

 

Structuur als spiegel van het fenomeen

Tijdens deze unieke toont Matthias Varga Von Kibed hoe het antwoord te vinden op de structuur van de vraag en niet op de inhoud.
Deze open cursus is een onderdeel van de masterclass systemisch coaching, waarvoor je afzonderlijk kan inschrijven.

Meer informatie & agenda Agenda

 

 

 

 

Anders vakantie vieren

Tijdens de vakantieperiode bieden we jou de kans buiten cursusverband kennis te maken met het bijzondere leven op Orsmolen en kennismaking, verdieping van de Orshof Methodiek.
Samen met medebewoners, andere cursisten, toevallige passanten, gasten en het gezin van Orshoven leef je en werk je mee aan het geheel. De uitdaging is omgaan met datgene dat die dag op je pad komt!

Meer informatie & agenda Agenda

 

 

 

 

 

 

“Voordat ik hier kwam, was ik dag en nacht onrustig. Altijd in strijd met iedereen en vooral in strijd met mezelf. Op het laatst zelfs zo sterk dat ik bemerkte dat ik compleet niet mezelf meer was. Ik was een bonk, frustratie, spanning en ik voelde dat ik enorm verwijderd was van mijn gevoel. Ik was een meester in piekeren. Nu ben ik een meester (in wording) die zijn emoties, warmte, liefde, verdriet, woede, weer laat zijn, zoals ieder mens die heeft. Deze emoties mogen er zijn, en als ik dat toelaat, dan voelt dit heerlijk. Dan vind ik rust in en met mezelf en heb ik niemand anders nodig. Niemand, want dan ben ik in balans met mezelf, en de wereld om me heen!
Dank u, heer Ivo Van Orshoven hiervoor”

Bas

 

When I arrived here on Sunday, I was willing to do this course, but be honest I was very sceptical that I would achieve anything.
I was very wrong, I was shocked when on Monday I sas asked how your hands feel, and I answered “bigger”!! The relaxation exercises, and games “discompected” my mind and displaced it as the king of my life and body. I began to feel things, warmth and inner glow. I felt me alive and started to enjoy every second. Millions of them replaced my former empty existance from I goal the next.
I feel I am a part of something much bigger, it gives me enormes peace, happiness and purpose.
I will have here a new road, with a new life ahead, with new friends and best of all a new excitement enjoy step of the way.
Thank you all”

Steven