0 All Booked All Booked All Booked 2090 Burgh-Haamstede http://instituutorshof.be/evenementen/w-o-r-t-e-l-s-ijburg/?event_date=6755-04-01&reg=1 https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr 6755-04-01

Burgh-Haamstede


  • Life Elements
Meld je aan 1 april 6755 19:00 1 april 6755 22:15 Europe/Amsterdam Burgh-Haamstede

Inspiratie-avond W.O.R.T.E.L.S.® bij Life Elements – Burgh-Haamstede De avondworkshops van Ivo Van Orshoven zijn steeds weer een dynamisch en ook een bevrijdend gebeuren. Al gaat het hier ook om moeilijke, persoonlijke  en psycho-sociale thema’s. W.O.R.T.E.L.S.® Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S.® thema belicht.  . Warmte, contact en intimiteit . Ontspanning, mindfulness, meditatie. . Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid. . Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn . Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit. . Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf. . Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu. Familieopstellingen We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen. Tijdens deze leerrijke avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker. Met deze natuurlijke aanpak ondersteunen we jou tot je op je levensweg        I.   je lekker in je vel voelt, gezond en wel. II.  liefdevol leeft met je partner, gezin en familie III. creatief en spelenderwijs kan werken IV. je echt aan-wezig bent in het hier en nu Voor Wie – die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen. – die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken. – die worstelt met problemen, klachten en tegenslag. – die ondersteuning wenst in zijn Kosten Eerste kennismaking: 25 euro Een kaart van 7 avonden: 195 euro Eénmalige deelname: 35 euro Wil je vooraf aan de workshop een persoonlijk gesprek, dit kan, graag even afspraak maken bij consulten In samenwerking met mevr Lenneke Straijer – info@lifeElements.nl 

De Roterij 15, 4328 BB Burgh-Haamstede, NL

Inspiratie-avond W.O.R.T.E.L.S.® bij Life Elements – Burgh-Haamstede


De avondworkshops van Ivo Van Orshoven zijn steeds weer een dynamisch en ook een bevrijdend gebeuren. Al gaat het hier ook om moeilijke, persoonlijke  en psycho-sociale thema’s.

W.O.R.T.E.L.S.®

Ivo start met datgene wat leeft bij de individuele cursist én volgt de groepsdynamiek. Daarnaast wordt er elke week een ander  W.O.R.T.E.L.S.® thema belicht. 

. Warmte, contact en intimiteit
. Ontspanning, mindfulness, meditatie.
. Ruimte, realisme, respect, openheid, helderheid.
. Tasten, eigen gevoel van het lichaam, oorspronkelijk gewaar zijn
. Emoties en emotiviteit als motor van levenskwaliteit.
. Levenslust, als volwassene staan en gaan voor jezelf.
. Stromen, spelen, creativiteit, spirit, vernieuwen in het hier en nu.

Familieopstellingen

We kijken waar het werkelijk om gaat, onder andere door middel van Familieopstellingen. In deze methode werken we vanuit een non-dualistisch denken, acceptatie en met mededogen.

Tijdens deze leerrijke avonden worden de nodige tools aangereikt om op eenvoudige wijze je diepe verlangens waar te maken, zowel in de thuissituatie als op het werk. Als je partner (en eventueel kinderen) ook deelnemen, wordt het des te makkelijker.

Met deze natuurlijke aanpak ondersteunen we jou tot je op je levensweg
       I.   je lekker in je vel voelt, gezond en wel.
II.  liefdevol leeft met je partner, gezin en familie
III. creatief en spelenderwijs kan werken
IV. je echt aan-wezig bent in het hier en nu

Voor Wie

– die op zoek is naar een gezonde levensstijl en deze verder wil uitbouwen.
– die zichzelf beter wil leren kennen, en zijn vele talenten beter wil gebruiken.
– die worstelt met problemen, klachten en tegenslag.
– die ondersteuning wenst in zijn

Kosten

Eerste kennismaking: 25 euro
Een kaart van 7 avonden: 195 euro
Eénmalige deelname: 35 euro

Wil je vooraf aan de workshop een persoonlijk gesprek, dit kan, graag even afspraak maken bij consulten

In samenwerking met mevr Lenneke Straijer – info@lifeElements.nl 

Programma

19:00 - 19:15 Ontvangst
19:15 - 19:45 Inbreng deelnemers
19:45 - 20:30 Oefeningen en inzichten vanuit W.O.R.T.E.L.S.
20:30 - 21:30 Familieopstellingen
21:30 - 22:15 Extra gewenste ondersteuning